Petri Lagus Tiedon vapauden puolesta Sananvapaus, myrkyttömyys ja immateriaalioikeudet. Kuka omistaa tyhjyyden?

Talousrikollisten asiamiehiä vai kansanedustajia?

Tästä aiheesta ei voi tarpeeksi puhua, sillä meitä ryöstetään sellaisella vauhdilla, ettei sitä voi käsittää. Kun huijaus on tarpeeksi härski, menee ihmisen mieli lukkoon ja alkaa hokemaan... ei nyt sentään meillä... ja kyllähän siitä kerrottaisiin jne.

 

No kuinka monen se pitää kertoa?

Olkoon ensin Esko Seppänen äänessä kun on aiheesta juuri puhunut YLE.n ajankohtaisessa.

Ettei vauhti pääse unohtumaan niin menetettyjen varojen lisäksi voi tuijottaa velkakelloa. 

Omasta blogistani   ... Velkojen korkoja lyhennellään valuuttana isänmaa... Miksi rahoitamme varkaita?...Itsenäisyys vai globaali korporaatio ...Velkakierrettä ja uutta maailmanjärjestystä tarjoileva hallitus...Historiamme huonoin hallitus ja oppositio.

 

Lars Österman ... Kolme kysymystä eduskunnalle ja äänestäjille

Jani Laasonen ... Lumedemokratia - velka valtapolitiikan perustana 

Jaakko Koivula ... Eduskunta edustaa, mutta ketä? 

Tuomas Ruuhijärvi ... Monopolit ovat valtioiden lapsia 

Sami Parkkonen ... Maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit

ja eipä unohdeta Markku Uusipaavalniemen kommentteja

joita voi katsella ja kuunnella Ville Iivarisen haastattelussa.

 

Liittäkää tähän jatkoksi aiheesta linkkejä, sillä nuohan ovat vain pieni raapaisu asiasta.

Kiitos etukäteen :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän Talousdemokratia kuva
Lars Österman

The American Dream - video 29min

Jokaisen tulisi se katsoa ja ihmetellä miten tällainen on voinut jatkua ilman että asialle on tehty mitään. Silti äänestämällä pois kaikki korruptoituneet poliitikot jotka ovat rahamiesten asialla - me voimme viheltää pelin poikki. Tämä on tehtävissä jo ensi vaaleissa huhtikuussa 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=OaHSWjbMvQ0

The American Dream?

You are being robbed before your very eyes! Do NOT allow this to happen anymore! 1. The government borrows money from the privately owned Federal Reserve. The wealthy individuals who own the Federal Reserve can print new money whenever they want it, which devalues the US dollar and over-inflates t

Käyttäjän Talousdemokratia kuva
Lars Österman

Tämä on erittäin hyvä ja paljastava sivu - mikäli ymmärrät vähänkään ruotsia:

http://interiktigtklok.blogspot.com/2010/09/vi-lek...

"Det börjar med att vi (banken, alltså) har en viss summa pengar. En reserv. I vårt exempel är reserven 50 000 kr – vårt startkapital.

Så kommer vår första kund in genom dörren. Det är någon som vill låna en miljon till att köpa en sommarstuga. Nu kan det tyckas se mörkt ut för oss som ju bara har 50 000 kr. Men eftersom vi är just en bank är det inga problem.

För lån till fastighet2 med pantbrev3 måste vi ha fyra procent av det utlånade beloppet, resterande får vi låna ut ändå. 4% av 1 000 000 kr = 40 000 kr så det går ju hur fint som helst det.

Vi skriver ut lånehandlingarna och sätter in 1 000 000 kr på kundens konto, varav 40 000 kr kommer från vårt startkapital.

De resterande 960 000 kronorna?

Eftersom vi är bank så ändrar vi saldot på kundens konto så att pengarna finns där. Vi skapar dem så att säga i det ögonblicket. Detta är kärnan i all bankverksamhet. Skapandet av pengar.

Men. Man kan väl inte bara skapa pengar? Jo, bankerna har den rättigheten så gott som hela världen - untantaget ett antal skurkstater."

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Seuraan livenä jo kolmatta pankkikriisiä. Asuin Texasissa kun se ensimmäinen näistä alkoi ja kun muutin takaisin suomeen ja varoittelin tuttaviani, jotka olivat innostuneet kasinohuumaan he sanoivat, "ei raha pankeista lopu".

Kun ihminen ei halua kuunnella ja on jostain innoissaan, niin seinillehän silloin puhuu. Nyt jo kaikki tietävät millaista kuplahuijausta tämä on, mutta katselevat kattoon ja sanovat dumdidum odotellessaan että ruma näky katoaisi itsestää, tai että ongelmien arkkitehdit muuttuisivat kilteiksi ja palauttaisivat varastamansa.

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Metsähallituksen metsät ja pohjavedet varastetaan seuraavaksi, varkauden jälkien piilottelu on jo vuosia ollut käynnissä suurten puolueiden osallistuessa kaikki siihen! Anttila selittelee että metsien yhtiöittäminen ei meinaa että metsät muualla annettaisiin, kun tietää että KePu pettää aina, on selvääkin selvempää mitä tapahtuu!
Saavutetuista eduistaan huolehtivat suuret ikäluokat kahmivat pennejä välistä kun miljardien omaisuudet pois antavat, säästetyt sukupolvet jatkavat köyhyysloukussaan, vaikka kerrotaan että perinnöt on nyt jaossa joten olkaa hiljaa!
Vanhustenhuollon yksityistäminen ja vanhusten ryöstäminen kiihtyy, eutanasia on arkipäivää, kuka varastaa vastuutta?
Mamu-bisnes pyörii herrojen varastaessa budjetoimattomia miljardeja, jotka kauppaan sekaantunut sisäministeri koettaa jälkiä häivyttääkseen eri ministeriöiden laskuihin piilotella!
Kiinteistömme sairastuttavat kiihtyvää vauhtia, eläkemiljardit on varastettu, yritykset myyty ja rahat hävinneet, olemme oikein lottovoittaja kansaa korruptoituine päättäjinemme!
Näennäisdemokratia muka-vaaleineen pissii silmään, kun todellista valtaa käyttävä korruptoitu virkamieseliittimme varastaa minkä kerkeää, nämä rakenteellisen korruption mätäpaiseet ovat kahden viime hallituksen aikaan nelikertaistaneet hallintokulut, rahaa enemmän kuin koskaan ja köyhiä miljoona... Yhteiskuntarauha on todella suuressa vaarassa, onko jo aika tarttua aseisiin vähää jäljellä olevaa puolustaakseen?

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Vesiasia ja muut luonnorikkaudet. Siinä aihe joka potkaisi minutkin lopulliseti tähän poliittiseen suohon. Vuosi sitten jo istuskeltiin eduskuntatalon edessä pari viikkoa paukkupakkasissa kylmissä asuntovaunuissa osoittamassa mieltä aiheista vesi ja korruptio.

Sillä tiellä ollaan edelleenkin.

Marko Sihvonen

Tie on hyvä, sen tärkeys on aivan omaa luokkaansa, - Vesi on elämän lähde, lapsemme tulevat kiittämään vielä...!

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Näin on Marko. Ilman vettä emme elä. Eduskuntakin on poistanut mielenilmaisun mahdollisuuden portaiden edessä, joten ainoa keino on mennä sitten sisään sinne jos jotain haluaa sanoa. "Berliinin" muuri korvattiin rautaesiripulla.

Härski (nimimerkki)

Seuraavien vaalien tuloksena astuvat areenoille uudet roistot
harjoittelemaan kansan silmäänkusemista, varmasti.
Vanhat neuvoovat.

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Puoluekuri taitaa olla varmin tapa jatkaa samaa rataa. Samoin puolueiden hiljaiset kabinetit lobbareiden kestityksessä. Siksi valitsin Piraattipuolueen, sillä meillä ei suvaita puoluekuria.

Asiathan eivät parane sillä, ettei edes yritä vaikuttaa ja jos mitään ei yritetä tehdä rauhallisin keinoin sääntöjen mukaan, niin seuraavaksi sitten odotamme vain huonompia aikoja ja anarkiaa.

Täytyy muistaa että yhteiskunta on aina ollut ja tulee aina olemaan kansalaistensa näköinen. Kun kansalaiset jäävät sohvan pohjalle odottelemaan, että joku muu ratkaisisi heidän ongelmansa, niin roistothan hyppii pöydillä.

Toivon totisesti, ettei ennustuksesi toteudu. Seuraavissa vaaleissa otetaankin kansasta mittaa. Jokainen vapaaehtoinen tarvitaan liikkeelle vallanvaihtajaisiin, sillä jos raha ratkaisee nämäkin vaalit, niin tulevaisuus näyttää sellaiselta, millaiseksi se on rahalla saatukin.

137 (nimimerkki)

Erinomainen kooste hyvistä kirjoituksista!

Lisää Uusipaavalniemen ajatuksia Radio Rockin haastettalussa,
Osa1: http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/vi...
Osa2: http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/vi...
Osa3: http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/vi...

Osa 2:ssa 8 minuutin kohdalta eteenpäin mielenkiintoista tietoa Lissabonin sopimuksen lähetekeskustelusta.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Tuo Uuspaavalniemen puhe on ihailtavan avointa. En ihmettele ollenkaan jos hän on tympiintynyt nykymenoon eduskunnassa.

Ihmisen Ystävä, Eliitin vihollinen (nimimerkki)

Hienoa, että siellä ollaan hereillä!

Mika Kuusela

Vastaan oikeiden talousrikollisten juoksupoikia koko sakki. Ja niin on koko valtamediakin. Katsokaa, kuinka alle 25-vuotiaiden toimeentulotuen leikkauksista ei media eikä ns. oppositio hiiskunut sanaakaan ennen kuin se oli jo päätetty. TV ja muu media suoltaa Erkon komennossa ulostetta katsojien aivoihin, jota nämä nielevät hymyssä suin kakistelematta.

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Joku muukin on kiinnittänyt asiaan huomiota.
Vastustan YLE:n vaalimielivaltaa.....
http://www.facebook.com/event.php?eid=143630162361110

Valtamedia? Niinpä niin. Media joka sanoo mitä valtiaat haluavat, siispä ei vihata mediaa vaan ollaan itse media. Sosiaalinen media kasvattaa demokratiaa.

Toimituksen poiminnat